MY LIFE WORKSHOP

MY LIFE WORKSHOP

EFS Mittnorrland introducerar en ny kurs – MyLife Workshop!  Vi vill stödja lokala kristna gemenskaper att arrangera kursen och söker både kursarrangörer och kursdeltagare!Som framgår av namnet tar MyLife Workshop utgångspunkt i det egna livet. Här följer en enkel presentation av kursen:

MyLife – Workshop tar fram det som är unikt med dig – din berättelse, din längtan, dina ambitioner och önskningar. Du kommer lära dig både nya och spännande saker om dig själv. I samband med att du lär dig mer om dig själv kommer du också att upptäcka att Gud till och med är ännu mer intresserad av dig än vad du själv är.

MyLife – Workshop anordnas i en trevlig miljö tillsammans med andra deltagare som också vill upptäcka mer om vilka de egentligen är.

MyLife – Workshop består av sex stycken träffar där du gör en upptäcktsresa i ditt eget liv och lär dig mer om dig själv. För varje träff blir din unika väg genom livet allt tydligare.

MyLife-kartan Varje träff i MyLife ger nya pusselbitar och ökar insikterna. Grunden för samtliga träffar är MyLife-kartan, ett arbetsblad där våra liv kartläggs. Varken den som håller i kursen eller deltagarna själva, vet hur kartan kommer att se ut när den är klar, vilket är en upptäckt lika fascinerande som livet själv.

För att få en inblick i kursen, kolla in den här filmen: https://youtu.be/l3V53bdc3xE

Kontakta Missionsledare Mikael Artursson (förnamn.efternamn@efs.nu) för mer information.