LÄGER

LÄGER

Bra att veta om våra läger

Anmälan och information om våra läger

Anmälan och betalning för våra läger sker genom en länk på denna hemsida. Under fliken AKTUELLT och LÄGER,  finns våra aktuella läger med information och anmälan.

Tänk på att anmäla dig i tid då deltagarantalet är begränsat. Anmälan är bindande . Vid avanmälan får man tillbaka lägeravgiften, minus 100 kr i administrationsavgift. Meddela alltid återbud i tid för att ge plats till de som eventuellt finns på väntelista.

Ett par veckor innan lägrets börjar kommer ett deltagarmail med information om lägret.

Försäkring

Alla deltagare i EFS/ Salts barn- och ungdomsverksamhet är olycksfallsförsäkrade genom Folksam. Försäkringen gäller till, från och under aktiviteten. Som olycksfall täcker försäkringen bland annat läkarkostnader, medicinsk rehabilitering och kan ge ersättning för medicinsk invaliditet.
För fullständiga villkor kontakta Salts och EFS rikskansli, tfn 018-430 25 00. Vid skada kontakta ledare eller EFS Mittnorrlands kansli skadeblankett. Skadeanmälan ska skickas in via EFS. Se postadress på www.efs.nu.

Särskilda behov

Vårt mål är att all barn och ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontaktar vi er och samtalar om vad som blir bra för ert barn/ungdom.

Lägerbidrag

Om du, eller någon du känner vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det,  skicka ett mejl till mittnorrland@efs.nu

Tänk på att du även kan söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt riks har också en särskild lägerfond: www.salt.efs.nu

Reseersättning

HÄR finns information om att ansöka om reseersättning för deltagande i läger och aktiviteter som arrangeras i EFS Mittnorrland eller angränsande regioner.

GDPR

I våra anmälningssidor vill vi att du/vårdnadshavare godkänner att du får vara med på bilder/filmer som tas under lägret och som kan komma att användas i marknadsförings syfte. Är du under 18 år behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig och betala avgiften ingår du i ett avtal med Salt och EFS om att komma på lägret. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om detta läger och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse.

Fotografering

Ibland använder vi bilder från lägren på vår hemsida eller på Facebook och Instagram. I anmälan får ni låta oss veta om det är ok att publicera bilder med era barn/ungdomar.

Mål

Våra läger har alltid Jesus Kristus i fokus och vårt mål att barn och ungdomar ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. EFS/Salt vill ge näring åt en tro som håller i vardagen och ge utrustning för att växa som kristen samt arbeta för mission i Sverige och utomlands.