BARNKÖRLÄGER 2022 på Wilhelmsberg

BARNKÖRLÄGER 2022 på Wilhelmsberg

Sommarens höjdare!

BARNKÖRLÄGER PÅ WILHELMSBERG.

Visst kommer du?! I år firar vi 50 år!

DATUM: 18-21 augusti 2022 för dig som är född 2008-2013.

Lägret startar torsdagen den 18 augusti klockan 11.30 med incheckning tidigast från klockan 10.15. Lägret avslutas söndagen den 21 augusti med en musikgudstjänst för släkt och vänner klockan 11.00 därefter serveras lunch och kyrkkaffe.

Tillvalsgrupper: Förutom att sjunga så har vi under lägret tillvalsgrupper där det finns tid för andra intressen. Du får välja mellan följande alternativ. Välj ett första- och ett andrahandsval.

  • Sport, vi provar flera olika sporter ihop, bl.a. fotboll
  • Sång, för dig som vill sjunga solo eller i stämmor
  • Bara vara, för dig som vill göra lite lugnare saker, chilla, läsa, spela spel, leka
  • Bygg, vi snickrar och bygger tillsammans
  • Skapande, vi skapar olika saker med olika material
  • Dans, för dig som gillar att dansa och vill lära dig mer
  • Dockteater, teater med handdockor helt enkelt

Boende:  Du får välja en eller två kompisar som du vill dela rum med. Ledarna fördelar barnen i rum innan lägret börjar och du med dina rumskamrater bildar en smågrupp under lägret. Om du inte känner någon på lägret sedan tidigare eller är osäker om din kompis är anmäld så kan du skriva det i anmälan så vet vi det när vi fördelar ut rummen.

Var ligger Wilhelmsberg? : Åk någon av färjorna över till Norderön. Från fastlandet går de varje hel- och halvtimme. Från Norderön går färjorna kvart i eller kvart över. Gården Wilhelmsberg ligger ovanför färjeläget från Håkansta. Kommer du med Isöfärjan behöver du åka över nästan hela ön.

Anmälan: Anmälan och betalning görs HÄR . Anmälan är bindande. Lägeravgiften är 850 kr plus en brödlimpa.  Endast vid sjukdom kan man få tillbaka delar av lägeravgiften. Anmäl dig senast den 15 juli men helst så snart som möjligt eftersom lägret snabbt blir fullt. De 50 första är garanterade sängplats, resten får sova på golv. Om du har tält eller husvagn som du kan bo i så underlättar det logistiken. Hör av dig i sådana fall till Anna Tirén.

När 80 barn är anmälda kommer länken att tas bort. Om du vill ställa dig i kö får du skicka ett sms till Anna Tirén, se nummer nedan.

Ledarskola för dig som är född 2007-2004  med David Smedby och Josef Sjödin, tisdag 16 och onsdag 17 augusti

Ledare:  Om du är född 2007 eller tidigare och vill vara ledare på lägret så kan du anmäla dig HÄR!  Som ledare vill vi att du kommer till Wilhelmsberg redan på onsdag till middag som serveras klockan 18.00. Anmälan om mat görs på anmälnings-länken.

Kontakt: Lägeransvariga är Anna Tirén, Sara Holmlund, Gabriel Duveskog, Andreas Höög, Andreas Hammarberg och Sigrid Lindqvist.

Vid frågor som rör lägret kan du kontakta Anna Tirén via sms på telefonnummer 076-107 36 98