PEDAGOG 75-100%

PEDAGOG 75-100%

Pedagog/ledare (75-100%) till EFS Missionsförening i Östersund

Vi är idag en församling bestående av ca 180 medlemmar, som drivs av visionen: Närmare Jesus, närmare andra, närmare varandra, i en växande vardagsgemenskap.

Vi är övertygade om att församlingen är världens hopp! Och därmed också räddningen för Östersund och Sverige. Vi vill därför vara en relevant och vardagsnära gemenskap som har Jesus i centrum och har öppenhet för att Han vill möta oss i våra liv. Barnen och ungdomarna är vårt nu och vår framtid. Vi tror att Guds rike tillhör dem och att de tydligt ska vara med och sätta agendan i församlingen. Därför har vi startat en process av att skapa ett nytt utrymme för barnen i vår kyrkobyggnad där vi på ett förnyat och bättre sätt kan främja dessa värderingar.

Arbetsuppgifter

Vi söker en ledare som vill träna barn, ungdomar och unga vuxna i lärjungaskap och ledarskap. Vi ser att du ska ta fram en strategi för vårt arbete med barnkyrkan, rusta ledare i barn- och ungdomsarbetet och samordna församlingens musikarbete. I tjänsten ingår att vara huvudansvarig för regionens Barnkörläger. Du kommer att jobba i team tillsammans med församlingens andra anställda, där församlingens präst är arbetsledare. Vi ser EFS i Östersund som en del av Guds församling i regionen, därför är det även viktigt för oss att samarbeta med andra.

Kvalifikationer

Vi tror att du har någon form av pedagogisk eller teologisk utbildning och att du har ett stort hjärta för att få barn och ungdomar att växa i tron. Du har erfarenhet av projektledning och av att jobba med att utrusta andra och få andra i funktion. Har du drivet, modet och hjärtat så är du välkommen att söka tjänsten i vår församling! Dina egenskaper är dock viktigare än kvalifikationer och utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänstgöringsgrad

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75-100 %, som inleds med 6 månaders provanställning.

Tillträde

Tillträde efter överenskommelse. För anställning gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision ekumeniska.

Ansökningstid

Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande, men sista dag för ansökan är 15 maj 2019. Ansökan med meritförteckning sänds till:

EFS Mittnorrland

att: Harriet Korvala

Lasarettsgatan 9

891 33 Örnsköldsvik

e-post: harriet.korvala@efs.nu

Utdrag ur belastningsregistret

I vårt arbete med att vår verksamhet skall vara en trygg miljö för barn och ungdomar tillämpar vi Lagen om registerkontroll (2013:852). Det innebär att den vi erbjuder anställning i EFS Mittnorrland har skyldighet att uppvisa ett utdrag ur Belastningsregistret.

Ytterligare upplysning om tjänsten lämnas av:

EFS Östersunds ordf: David Hällgren 072-541 81 00

Regional missionsledare: Mikael Artursson, 073-354 08 00, mikael.artursson@efs.nu

Visions kontaktperson: Stefan Nordström 073-541 77 82

LÄS MER:

www.efsostersund.se

www.efs.nu

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!